Kategorie Zupy

Zupa piwno-serowa

Ta zupka skutecznie rozgrzeje Was nawet w najmroźniejsze zimowe wieczory. Same pyszności! ??

zupa piwno-serowa4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
zupa piwno-serowa
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W garnku podsmaż boczek. Następnie odłóż go na bok. W tym samym garnku umieść masło, cebulę, czosnek oraz czerwoną paprykę.
    W garnku podsmaż boczek. Następnie odłóż go na bok. W tym samym garnku umieść masło, cebulę, czosnek oraz czerwoną paprykę.
  2. Jako kolejne składniki dodaj: piwo i śmietankę do zup.
    Jako kolejne składniki dodaj: piwo i śmietankę do zup.
  3. Nie zapomnij również o serach oraz przyprawach: pieprz i sól.
    Nie zapomnij również o serach oraz przyprawach: pieprz i sól.
  4. Wydrąż w chlebie otwór i przelej do niego zupę.
    Wydrąż w chlebie otwór i przelej do niego zupę.
  5. Smacznego!
    Smacznego!
233733