in

Zupa piwno-serowa

Ta zupka skutecznie rozgrzeje Was nawet w najmro藕niejsze zimowe wieczory. Same pyszno艣ci! 馃槈馃崪

zupa piwno-serowa
zupa piwno-serowa
4
G艂os贸w: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oce艅 ten przepis!

Sk艂adniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Spos贸b przygotowania:

  1. W garnku podsma偶 boczek. Nast臋pnie od艂贸偶 go na bok. W tym samym garnku umie艣膰 mas艂o, cebul臋, czosnek oraz czerwon膮 papryk臋.
    W garnku podsma偶 boczek. Nast臋pnie od艂贸偶 go na bok. W tym samym garnku umie艣膰 mas艂o, cebul臋, czosnek oraz czerwon膮 papryk臋.
  2. Jako kolejne sk艂adniki dodaj: piwo i 艣mietank臋 do zup.
    Jako kolejne sk艂adniki dodaj: piwo i 艣mietank臋 do zup.
  3. Nie zapomnij r贸wnie偶 o serach oraz przyprawach: pieprz i s贸l.
    Nie zapomnij r贸wnie偶 o serach oraz przyprawach: pieprz i s贸l.
  4. Wydr膮偶 w chlebie otw贸r i przelej do niego zup臋.
    Wydr膮偶 w chlebie otw贸r i przelej do niego zup臋.
  5. Smacznego!
    Smacznego!