Sparodiowała Roberta Makłowicza w restauracji. Internauci płaczą jak oglądają

Pewna tiktokerka sparodiowała jeden z najważniejszych autorytetów kulinarnych w naszym kraju. Jak jej poszło? Już za moment wszystko stanie się jasne!

Tiktokerka sparodiowała Roberta Makłowicza. Jak jej poszło?Tiktokerka sparodiowała Roberta Makłowicza. Jak jej poszło?
Źródło zdjęć: © Instagram, TikTok | @tamburyny, robertmaklowicz_official

Robert Makłowicz to niekwestionowany znawca sztuki kulinarnej. Jednocześnie dzięki swojemu urokowi osobistemu, niezwykłym anegdotkom i szerokiej wiedzy, skradł całe rzesze polskich serc. Co więcej, jest on nie tylko gwiazdą telewizyjną, ale i prawdziwą perełką internetowego świata. Dlatego też można stwierdzić, że pan Robert potrafi dotrzeć i zjednać sobie każde pokolenie Polaków. 

Sama jestem ogromną miłośniczką działalności pana Roberta, kiedy więc w sieci natrafiłam na filmik, w którym pewna tiktokerka go parodiuje, wiedziałam, że muszę obejrzeć całe nagranie. Jeśli chcesz wiedzieć, jak jej poszło i jaka była reakcja internautów, koniecznie przeczytaj ten artykuł do końca.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Pieczeń z karkówki. Sekretem jest wyjątkowy farsz

Robert Makłowicz w damskim wydaniu

Ogromną sympatią, a nawet miłością pana Roberta darzy też tiktokerka Laura. Na jej kanale @tamburyny pojawił się ostatnio bardzo śmieszny filmik, w którym kobieta, naśladując mistrza sztuki kulinarnej, opowiada o spożywanym posiłku w Chorwacji

Już od pierwszych słów można wyłapać ogromne podobieństwo do sposobu mówienia pana Roberta. Podobieństwa można doszukiwać się również w gestykulacji. Mnie osobiście najbardziej rozbawił fragment wypowiedzi na temat ryby, dlatego pozwolę sobie go tu przytoczyć.

- Ryby w Chorwacji pływają trzy razy. O co dokładnie chodzi? Pierwszy raz w morzu, drugi raz w oliwie, a trzeci raz w winie - mówi w swoim nagraniu Laura, parodiująca Roberta Makłowicza.

Co na to internauci?

Patrząc po reakcjach i komentarzach pod filmem, można stwierdzić, że parodia Laury bardzo się spodobała. Nie zabrakło wiadomości z wyznaniami miłości, a także pochwał, że spisała się na medal i odwzorowanie ikony, wyszło jej wręcz perfekcyjnie. Nagranie z pewnością rozbawiło całą rzeszę Polaków. 

Co ciekawe, niektórzy znaleźli kolejne skojarzenie do ikonicznej postaci, tym razem fikcyjnej. Otóż internauci zwrócili uwagę, że Laura w swojej parodii przypomina też nianię Franię. Zgadzasz się z tym? W ogóle co myślisz o jej filmiku? Jestem mega ciekawa, jakby skomentował go sam Robert Makłowicz. A ty?

Źródło artykułu: Pysznosci.pl

Wybrane dla Ciebie

Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
W jesienne dni robię rozgrzewającą zapiekankę z włoskimi kluseczkami. Znika w mgnieniu oka
W jesienne dni robię rozgrzewającą zapiekankę z włoskimi kluseczkami. Znika w mgnieniu oka
W Czechach piją ją non stop. Jest zdrowsza od zwykłej herbaty i ma moc witamin
W Czechach piją ją non stop. Jest zdrowsza od zwykłej herbaty i ma moc witamin
Zanurzam w cieście i nadziewam na patyk. Parówka w tej wersji zachwyci nawet wybrednych smakoszy
Zanurzam w cieście i nadziewam na patyk. Parówka w tej wersji zachwyci nawet wybrednych smakoszy