Bagietka z kiełbaskami na ostro

Bagietka to uniwersalny składnik na szybkie śniadanie, a w połączeniu z kiełbaskami i ostrym sosem nabiera charakteru i… SMAKU!

Bagietka z kiełbaskami śląskimi na ostro1
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Bagietka z kiełbaskami śląskimi na ostro
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje bagietka

Sposób przygotowania:

  1. Wydrąż rowek przez całą długość bagietki
    Wydrąż rowek przez całą długość bagietki
  2. Na dnie rowka posyp starty ser
    Na dnie rowka posyp starty ser
  3. Następnie na serze ułóż kiełbaski (mogą to być również parówki)
    Następnie na serze ułóż kiełbaski (mogą to być również parówki)
  4. Na parówki nałóż ostry sos (lub łagodny - jeśli wolisz) i całość wykończ posypką z żółtego sera.
    Na parówki nałóż ostry sos (lub łagodny - jeśli wolisz) i całość wykończ posypką z żółtego sera.
  5. Bagietkę zawiń w folię aluminiową i włóż do piekarnika na 25 minut (190°C)
    Bagietkę zawiń w folię aluminiową i włóż do piekarnika na 25 minut (190°C)
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×