bezglutenowe babeczki bananowe z masłem orzechowym
Kategorie PrzepisySłodkości

Bezglutenowe babeczki bananowe z masłem orzechowym

Bezglutenowe babeczki bananowe musiały znaleźć się na naszej stronie. Postanowiliśmy połączyć je z czekoladą i orzechami pekan, uzyskując genialne wyniki ❤️

W przygotowaniu pysznych babeczek pomógł nam blender marki Philips.

Zobacz także: Babeczki bananowe ze szpinakiem

Bezglutenowe babeczki bananowe z masłem orzechowym 12
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Bezglutenowe babeczki bananowe z masłem orzechowym
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Połącz w blenderze: banany, jajka, ekstrakt waniliowy, sodę oczyszczoną, sól...
    Połącz w blenderze: banany, jajka, ekstrakt waniliowy, sodę oczyszczoną, sól...
  2. ...miód i masło orzechowe.
    ...miód i masło orzechowe.
  3. Gotową mieszankę przelej do formy na muffiny. Posyp dropsami czekoladowymi i posiekanymi orzechami. Piecz je przez 12 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Gotową mieszankę przelej do formy na muffiny. Posyp dropsami czekoladowymi i posiekanymi orzechami. Piecz je przez 12 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  4. Smacznego!
    Smacznego!
bezglutenowe babeczki bananowe z masłem orzechowym
284780