Ciasteczka arachidowe

ciasteczka arachidowe

Ciasteczka arachidowe to sprawdzony patent na zdrową i pyszną przekąskę. Moglibyśmy jeść je na okrągło. Z Tobą będzie podobnie, wystarczy, że raz ich skosztujesz, a zakochasz się w nich bez pamięci.

Zobacz także: Naleśniki owsiane z blendera

Ciasteczka arachidowe12
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Ciasteczka arachidowe
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Przy pomocy miksera połącz: mąkę arachidową, masło, jajka, miód i sodę oczyszczoną.
    Przy pomocy miksera połącz: mąkę arachidową, masło, jajka, miód i sodę oczyszczoną.
  2. Teraz dodaj ulubione bakalie. My postawiliśmy na orzechy laskowe i suszoną żurawinę. Dokładnie wymieszaj, po czym stwórz małe kulki i ułóż je na formie do pieczenia.
    Teraz dodaj ulubione bakalie. My postawiliśmy na orzechy laskowe i suszoną żurawinę. Dokładnie wymieszaj, po czym stwórz małe kulki i ułóż je na formie do pieczenia.
  3. Przy pomocy widelca spłaszcz ciastka, po czym wstaw je na 10 minut do piekarnika (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Przy pomocy widelca spłaszcz ciastka, po czym wstaw je na 10 minut do piekarnika (temp. 200 stopni Celsjusza).
  4. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×