Indykowe miseczki z pieczarkami

Co powiecie na połączenie indyka i pieczarek? My jesteśmy na tak, a Wy? ?

Indykowe miseczki 06,09,2018 11:506
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Indykowe miseczki 06,09,2018 11:50
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Mięso
Farsz z pieczarkami

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą mięso z indyka, cebulę, paprykę słodką i ostrą, oregano, pieprz, sól i czosnek. Dokładnie wymieszaj.
    W misce połącz ze sobą mięso z indyka, cebulę, paprykę słodką i ostrą, oregano, pieprz, sól i czosnek. Dokładnie wymieszaj.
  2. Z powstałej mieszanki uformuj miseczki. Wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Z powstałej mieszanki uformuj miseczki. Wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  3. W międzyczasie na patelni podsmaż razem pieczarki, cebulę, pieprz, sól, kolendrę, natkę pietruszki. Dokładnie wymieszaj.
    W międzyczasie na patelni podsmaż razem pieczarki, cebulę, pieprz, sól, kolendrę, natkę pietruszki. Dokładnie wymieszaj.
  4. Indykowe miseczki wypełnij pieczarkowym farszem. Posyp parmezanem.
    Indykowe miseczki wypełnij pieczarkowym farszem. Posyp parmezanem.
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×