łosoś z piekarnika w sosie chrzanowo-śmietankowym
Kategorie KolacjePrzepisyRyby

Łosoś z piekarnika w sosie chrzanowo-śmietanowym

Łosoś z piekarnika w sosie chrzanowo-śmietanowym to genialna kombinacja, której nie możesz odmówić. Ślinka cieknie od samego patrzenia!

Zobacz także: Serowa kopuła na zimno z łososiem i ogórkiem

Łosoś z piekarnika w sosie chrzanowo-śmietanowym4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Łosoś z piekarnika w sosie chrzanowo-śmietanowym
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Potnij cebulkę dymkę i koperek na mniejsze części.
    Potnij cebulkę dymkę i koperek na mniejsze części.
  2. Następnie połącz ze sobą śmietanę i tarty chrzan.
    Następnie połącz ze sobą śmietanę i tarty chrzan.
  3. Umieść łososia w formie do pieczenia. Posyp rybę solą i pieprzem, nie zapomnij również o soku z cytryny. Teraz polej każdy element wcześniej przygotowaną mieszanką i posyp cebulką oraz koperkiem.
    Umieść łososia w formie do pieczenia. Posyp rybę solą i pieprzem, nie zapomnij również o soku z cytryny. Teraz polej każdy element wcześniej przygotowaną mieszanką i posyp cebulką oraz koperkiem.
  4. Tak przygotowaną rybę wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 180 stopni Celsjusza). Smacznego!
    Tak przygotowaną rybę wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 180 stopni Celsjusza). Smacznego!
Łosoś z piekarnika w sosie 😉

Pyszny łosoś zapieczony pod aksamitnym sosem to sprawdzony pomysł na pyszny obiad 😍PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/298741

Posted by Pyszności on Thursday, August 20, 2020
298741