in ,

Pudding jaglany z granatem i migdałami

Pudding jaglany z granatem i migdałami to genialna kombinacja, której nie można przegapić. Wystarczy tylko raz jej spróbować, aby zakochać się w niej bez pamięci.

Zobacz także: Śliwki na kruszonce

Pudding jaglany z granatem i migdałami
Pudding jaglany z granatem i migdałami
2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. Umieść nasiona granata w miseczce.
    Umieść nasiona granata w miseczce.
  2. Następnie połącz ze sobą: ugotowaną kaszę i awokado.
    Następnie połącz ze sobą: ugotowaną kaszę i awokado.
  3. Nie zapomnij dodać także miodu i mleka kokosowego.
    Nie zapomnij dodać także miodu i mleka kokosowego.
  4. Mieszankę z awokado umieść w słoiku. Następnie dodaj płatki migdałowe i granat.
    Mieszankę z awokado umieść w słoiku. Następnie dodaj płatki migdałowe i granat.
  5. Gotowy pudding możesz wstawić do lodówki i zabrać do pracy na drugi dzień lub zjeść od razu 👍
    Gotowy pudding możesz wstawić do lodówki i zabrać do pracy na drugi dzień lub zjeść od razu 👍
Pudding jaglany

Pudding w takim wydaniu to prawdziwa królewska uczta 😍👍PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/269615INSTAGRAM ➡️ https://instagram.com/pysznoscipl/

Publiée par Pyszności Fit sur Mardi 24 septembre 2019