Pudding jaglany z granatem i migdałami

Pudding jaglany z granatem i migdałami to genialna kombinacja, której nie można przegapić. Wystarczy tylko raz jej spróbować, aby zakochać się w niej bez pamięci.
Zobacz także: Śliwki na kruszonce
Składniki:
Porcje- 1 szt. granat
- 1 szkl. kasza jaglana ugotowana
- 1 szt. awokado
- 1/4 szkl. miód
- 1/2 szkl. mleko kokosowe
- 1/2 szkl. płatki migdałowe
Sposób przygotowania:
- Umieść nasiona granata w miseczce.
- Następnie połącz ze sobą: ugotowaną kaszę i awokado.
- Nie zapomnij dodać także miodu i mleka kokosowego.
- Mieszankę z awokado umieść w słoiku. Następnie dodaj płatki migdałowe i granat.
- Gotowy pudding możesz wstawić do lodówki i zabrać do pracy na drugi dzień lub zjeść od razu ?
Komentarze