Pudding jaglany z granatem i migdałami

pudding jaglany

Pudding jaglany z granatem i migdałami to genialna kombinacja, której nie można przegapić. Wystarczy tylko raz jej spróbować, aby zakochać się w niej bez pamięci.

Zobacz także: Śliwki na kruszonce

Pudding jaglany z granatem i migdałami2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pudding jaglany z granatem i migdałami
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Umieść nasiona granata w miseczce.
    Umieść nasiona granata w miseczce.
  2. Następnie połącz ze sobą: ugotowaną kaszę i awokado.
    Następnie połącz ze sobą: ugotowaną kaszę i awokado.
  3. Nie zapomnij dodać także miodu i mleka kokosowego.
    Nie zapomnij dodać także miodu i mleka kokosowego.
  4. Mieszankę z awokado umieść w słoiku. Następnie dodaj płatki migdałowe i granat.
    Mieszankę z awokado umieść w słoiku. Następnie dodaj płatki migdałowe i granat.
  5. Gotowy pudding możesz wstawić do lodówki i zabrać do pracy na drugi dzień lub zjeść od razu ?
    Gotowy pudding możesz wstawić do lodówki i zabrać do pracy na drugi dzień lub zjeść od razu ?

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×