Pyszne roladki z serkiem śmietankowym, szynką, żółtym serem, cebulą i pietruszką

W tym artykule chciałabym pokazać ci przepis na roladki z serkiem śmietankowym, szynką, żółtym serem, cebulą i pietruszką. Są bardzo smaczne, a do tego bardzo uniwersalne!

Świetnie sprawdzą się praktycznie przy każdej okazji, a do tego jestem pewna, że twoja rodzinka i znajomi je pokochają! Koniecznie wypróbuj.

Przepis znajdziesz poniżej.

Pyszne roladki z serkiem śmietankowym, szynką, żółtym serem, cebulą i pietruszką
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszne roladki z serkiem śmietankowym, szynką, żółtym serem, cebulą i pietruszką
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Rozwiń spód do pizzy i równomiernie nasmaruj go serkiem śmietankowym.
    Rozwiń spód do pizzy i równomiernie nasmaruj go serkiem śmietankowym.
  2. Równomiernie posyp ciasto pokrojoną cebulą, posiekaną natką pietruszki, pokrojoną szynką i startym żółtym serem.
    Równomiernie posyp ciasto pokrojoną cebulą, posiekaną natką pietruszki, pokrojoną szynką i startym żółtym serem.
  3. Zawiń ciasto w rulon, a następnie pokrój je na mniejsze kawałki - roladki. Ułóż roladki na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Włóż do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni C. Piecz przez 25 minut.
    Zawiń ciasto w rulon, a następnie pokrój je na mniejsze kawałki - roladki. Ułóż roladki na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Włóż do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni C. Piecz przez 25 minut.
  4. Po 25 minutach wyjmij gotowe roladki z piekarnika i przełóż je na talerz. Podawaj samodzielnie lub z ulubionym sosem.
    Po 25 minutach wyjmij gotowe roladki z piekarnika i przełóż je na talerz. Podawaj samodzielnie lub z ulubionym sosem.
  5. Smacznego!

Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×