Wirtualna Polska

Roladki z indyka z pesto, suszonymi pomidorami i boczkiem

Roladki z indyka z pesto, suszonymi pomidorami i boczkiem

Dziś prezentujemy Wam pyszny przepis na roladki z indyka z pesto, suszonymi pomidorkami i boczkiem. Tego po prostu nie można przegapić.

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Roladki z indyka z pesto, suszonymi pomidorami i boczkiem4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Roladki z indyka z pesto, suszonymi pomidorami i boczkiem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Podziel filet z indyka na mniejsze części i rozbij je za pomocą tłuczka. Następnie dopraw solą i pieprzem.
    Podziel filet z indyka na mniejsze części i rozbij je za pomocą tłuczka. Następnie dopraw solą i pieprzem.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Na każdym kawałku rozprowadź dokładnie czerwone pesto. Pamiętaj, aby nie przesadzić z ilością. W innym przypadku przy zawijaniu roladek mogą pojawić się niepotrzebne utrudnienia.
    Na każdym kawałku rozprowadź dokładnie czerwone pesto. Pamiętaj, aby nie przesadzić z ilością. W innym przypadku przy zawijaniu roladek mogą pojawić się niepotrzebne utrudnienia.
  3. Zawiń mięso w rulon, a następnie umieść je w "koszulce" przygotowanej z kilku plastrów boczku.
    Zawiń mięso w rulon, a następnie umieść je w
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Smaż przez chwilę na dużym ogniu.
    Smaż przez chwilę na dużym ogniu.
  5. Następnie przełóż roladki do formy do pieczenia. Umieść na nich kilka suszonych pomidorków. Piecz pod przykryciem w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni Celsjusza przez 15 minut.
    Następnie przełóż roladki do formy do pieczenia. Umieść na nich kilka suszonych pomidorków. Piecz pod przykryciem w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni Celsjusza przez 15 minut.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  6. I to wszystko. Smacznego!
    I to wszystko. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×