Kuchnia polska
kuchnia polskaMieszka w Japonii i sprzedaje danie z PRL-u. Opowiada, jak reagują Japończycy
Magdalena Pomorska
kuchnia polskaSpróbowałem krętacza z warszawskiej Pragi. Już po pierwszym kęsie wiedziałem, czy było warto
Jakub Suliga
kuchnia polskaDziadek zawsze robił po świniobiciu. Zapomniany rarytas ze świeżego mięsa
Karina Czernik
kuchnia polskaPuszyste racuszki z jabłkami. Bez grama sody czy proszku do pieczenia
Magdalena Pomorska
kuchnia polskaJeszcze Warszawa, a jakby wieś. Tu wałkoń bije na głowę pizze z sieciówek
Magdalena Pomorska
kuchnia polskaRosół, który zawsze wychodzi idealny. Oprócz włoszczyzny, liczy się ten składnik
Ewa Zwolak
kuchnia polskaKopytka Magdy Gessler są wyśmienite. Smakują lepiej niż babci, a wszystko dzięki 2 rzeczom
Dorota Gepert