Kuchnia polska
Wróć do góry
kuchnia polskaTe dania setki lat temu przyrządzano zupełnie inaczej. Dziś trudno to sobie wyobrazić
dr inż. Katarzyna Korzeń
kuchnia polskaBabcia piekła zamiast chleba. Kiedyś był daniem ubogich, dziś hit regionalnych restauracji
Karina Czernik
kuchnia polskaWiększość dodaje tylko do ćwikły. Magda Gessler robi z nim nawet kogel-mogel
Rafał Natorski
kuchnia polskaKiedyś Polacy zajadali się na potęgę. Teraz na samą nazwę wybuchają śmiechem
Karina Czernik
kuchnia polskaMoja ciocia z Poznania robi ciasto brzdąc na każdą okazję. Goście są nim zachwyceni
Marzena Pęcak
kuchnia polskaPrababcia gotowała na przednówku. Dziś nikt na taką zupę nawet by nie spojrzał
Karina Czernik
kuchnia polskaKiedy moja siostra usłyszała nazwę, zwijała się ze śmiechu. Po dokładkę poszła pierwsza
Ewa Malinowska
kuchnia polskaUważała, że są lepszymi kucharzami niż ci z telewizji. Prosto to tłumaczyła
Karina Czernik