Bagietka faszerowana śmietanowym nadzieniem z łososiem i pietruszką

W tym artykule chciałabym pokazać ci bardzo ciekawy przepis na bagietkę faszerowaną pysznym śmietanowym nadzieniem z łososiem i pietruszką.

Taka przekąska doskonale sprawdzi się jako przystawka na spotkaniu z rodziną lub przyjaciółmi. Prawdziwe pyszności!

Dokładny przepis znajdziesz poniżej.

Bagietka faszerowana śmietanowym nadzieniem z łososiem i pietruszką
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Bagietka faszerowana śmietanowym nadzieniem z łososiem i pietruszką
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Przekrój bagietkę na 3 części, a następnie wydrąż środek każdej z nich.
    Przekrój bagietkę na 3 części, a następnie wydrąż środek każdej z nich.
  2. Do miski włóż serek śmietankowy, łososia, pietruszkę i musztardę. Dopraw według uznania solą i pieprzem. Dokładnie wszystko wymieszaj, aby składniki dobrze się ze sobą połączyły.
    Do miski włóż serek śmietankowy, łososia, pietruszkę i musztardę. Dopraw według uznania solą i pieprzem. Dokładnie wszystko wymieszaj, aby składniki dobrze się ze sobą połączyły.
  3. Za pomocą łyżki do każdej wydrążonej części bagietki nałóż przygotowany farsz.
    Za pomocą łyżki do każdej wydrążonej części bagietki nałóż przygotowany farsz.
  4. Każdą nafaszerowaną część bagietki pokrój na mniejsze kawałki.
    Każdą nafaszerowaną część bagietki pokrój na mniejsze kawałki.
  5. Gotowe kawałki połóż na talerzu.
    Gotowe kawałki połóż na talerzu.
  6. Smacznego!

Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×