Cordon bleu cztery sery

cordon bleu cztery sery

Nasz cordon bleu jest wyjątkowy pod każdym względem. Po pierwsze, skrywa w sobie smak aż 4 serów! Po drugie, przygotowaliśmy go w lżejszej formie.

Pyszne danie upiekliśmy w Ovi Smart marki Philips.

Zobacz także: Pieczona rolada z boczku

Cordon bleu cztery sery4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Cordon bleu cztery sery
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od ułożenia na sobie 4 rodzajów sera. Następnie wbij 9 szaszłyków i podziel sery na 9 kawałków.
    Cały proces rozpocznij od ułożenia na sobie 4 rodzajów sera. Następnie wbij 9 szaszłyków i podziel sery na 9 kawałków.
  2. Rozbij każdą pierś z kurczaka przy pomocy tłuczka. Następnie dopraw solą i pieprzem.
    Rozbij każdą pierś z kurczaka przy pomocy tłuczka. Następnie dopraw solą i pieprzem.
  3. Nie zapomnij również o musztardzie, szynce i wcześniej przygotowanej mieszance serów.
    Nie zapomnij również o musztardzie, szynce i wcześniej przygotowanej mieszance serów.
  4. Zwiń mięso w rulon, po czym obtocz każdą roladkę w mące, jajkach i bułce tartej.
    Zwiń mięso w rulon, po czym obtocz każdą roladkę w mące, jajkach i bułce tartej.
  5. Następnie piecz w Ovi przez 20 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Następnie piecz w Ovi przez 20 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×