Faszerowane bagietki

Dziś prezentujemy Wam kolejną propozycję na podanie bagietki 🙂 Pyszna przekąska już na Was czeka!

Faszerowane bagietki3
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Frania
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Faszerowane bagietki
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą serek śmietankowy, szczypiorek, cheddar, mozzarellę oraz przyprawy: ser i pieprz.
    W misce połącz ze sobą serek śmietankowy, szczypiorek, cheddar, mozzarellę oraz przyprawy: ser i pieprz.
  2. Każdą bagietkę podziel na pół i usuń środek.
    Każdą bagietkę podziel na pół i usuń środek.
  3. Każdą część bagietki nafaszeruj wcześniej przygotowanym farszem i złóż w jedną część.
    Każdą część bagietki nafaszeruj wcześniej przygotowanym farszem i złóż w jedną część.
  4. Każdą bułkę owiń przy pomocy plastrów boczku.
    Każdą bułkę owiń przy pomocy plastrów boczku.
  5. Piecz bagietki przez 20 minut w rozgrzanym do 190°Celsjusza piekarniku.
    Piecz bagietki przez 20 minut w rozgrzanym do 190°Celsjusza piekarniku.
  6. I pyszna bagietka jest już gotowa!
    I pyszna bagietka jest już gotowa!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×