Faszerowany łosoś z piekarnika

faszerowany łosoś z piekarnika

Tym razem mamy dla Ciebie danie z rybą w roli głównej. A będzie to faszerowany łosoś z piekarnika, który zachwycił nas od pierwszego kęsa. Takiej kombinacji smaków nie da się odmówić!

Zobacz także: Kotlet a’la de volaille z mozzarellą

Faszerowany łosoś z piekarnika4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Faszerowany łosoś z piekarnika
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni połącz suszone pomidory w oleju i ser fetę.
    Na patelni połącz suszone pomidory w oleju i ser fetę.
  2. Jako kolejny składnik dodaj świeży szpinak. Dokładnie wymieszaj.
    Jako kolejny składnik dodaj świeży szpinak. Dokładnie wymieszaj.
  3. Ponacinaj łososia jak na zdjęciu poniżej.
    Ponacinaj łososia jak na zdjęciu poniżej.
  4. Następnie na połowie ryby umieść farsz i zawiń.
    Następnie na połowie ryby umieść farsz i zawiń.
  5. Przełóż rybę do formy do pieczenia i polej oliwą z oliwek. Wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Przełóż rybę do formy do pieczenia i polej oliwą z oliwek. Wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  6. I gotowe!
    I gotowe!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×