Łosoś z kolendrą i cytryną podawany z ryżem

W tej potrawie zakochała się cała moja rodzina i z Tobą będzie podobnie. Pyszny łosoś w towarzystwie kolendry i cytryny to prawdziwy strzał w 10. Nie możesz tego przegapić!

Łosoś z kolendrą i cytryną podawany z ryżem2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Frania
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Łosoś z kolendrą i cytryną podawany z ryżem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Filety łososia dopraw solą i pieprzem. Następnie smaż je na patelni przez 6 minut.
    Filety łososia dopraw solą i pieprzem. Następnie smaż je na patelni przez 6 minut.
  2. Na rozgrzanej patelni podsmaż czosnek. Dodaj kmin, bulion warzywny, sok z limonki, miód oraz posiekaną kolendrę.
    Na rozgrzanej patelni podsmaż czosnek. Dodaj kmin, bulion warzywny, sok z limonki, miód oraz posiekaną kolendrę.
  3. Następnie dodaj wcześniej przygotowane filety łososia i duś je przez 3 minuty.
    Następnie dodaj wcześniej przygotowane filety łososia i duś je przez 3 minuty.
  4. Gotową rybę podaj z ryżem. Smacznego!
    Gotową rybę podaj z ryżem. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×