Pieczone owoce pod kruszonką

Pieczone owoce pod kruszonką to szybki, prosty i sprawdzony przepis na genialną przekąskę. Zresztą już za moment sama się o tym przekonasz! Przechodzimy do przepisu ?

Zobacz także: Malinowy budyń z kaszy jaglanej

Pieczone owoce pod kruszonką6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pieczone owoce pod kruszonką
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij do przygotowania kruszonki. W tym celu połącz: płatki pełnoziarniste, ekspandowaną komosę ryżową, olej kokosowy, syrop klonowy oraz sok z cytryny.
    Cały proces rozpocznij do przygotowania kruszonki. W tym celu połącz: płatki pełnoziarniste, ekspandowaną komosę ryżową, olej kokosowy, syrop klonowy oraz sok z cytryny.
  2. Podziel figi i brzoskwinie w ćwiartki.
    Podziel figi i brzoskwinie w ćwiartki.
  3. Umieść wszystkie owoce w formie do pieczenia.
    Umieść wszystkie owoce w formie do pieczenia.
  4. Posyp wcześniej przygotowaną kruszonką i wstaw do piekarnika na 40 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Posyp wcześniej przygotowaną kruszonką i wstaw do piekarnika na 40 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×