Roladki z łososia ze szparagami

roladki z łososia ze szparagami

Roladki z łososia ze szparagami i serową mieszanką z dodatkiem bazylii to prawdziwy strzał w 10 👍  Zgłodniejesz od samego patrzenia 😊

Dzisiejszy obiad przygotowaliśmy w Ovi Smart marki Philips.

Zobacz także: Zapiekanka z kapustą z dodatkiem jabłka

Roladki z łososia ze szparagami3
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Roladki z łososia ze szparagami
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od połączenia w miseczce: ricotty, parmezanu, skórki z cytryny, bazylii, soli oraz pieprzu. Dokładnie wymieszaj.
    Cały proces rozpocznij od połączenia w miseczce: ricotty, parmezanu, skórki z cytryny, bazylii, soli oraz pieprzu. Dokładnie wymieszaj.
  2. Dopraw do smaku solą i pieprzem każdy filet z łososia.
    Dopraw do smaku solą i pieprzem każdy filet z łososia.
  3. Następnie umieść na środku serową mieszankę z bazylią i dodaj po dwie szparagi.
    Następnie umieść na środku serową mieszankę z bazylią i dodaj po dwie szparagi.
  4. Po czym zwiń w roladkę i zabezpiecz przy pomocy wykałaczki. Przenieś roladki do Ovi i polej delikatnie oliwą z oliwek. Następnie piecz przez 15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Po czym zwiń w roladkę i zabezpiecz przy pomocy wykałaczki. Przenieś roladki do Ovi i polej delikatnie oliwą z oliwek. Następnie piecz przez 15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×