Ryżowe babeczki obiadowe

Twój maluch grymasi przy obiedzie? Zaserwuj mu pyszne i pożywne danie w formie babeczki, a na pewno będzie zachwycony!

Ryżowe babeczki obiadowe - junior12
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Ryżowe babeczki obiadowe - junior
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W mikserze zmiksuj jajka. Następnie dodaj do nich mąkę migdałową, imbir, cebulę granulowaną oraz sos słodko-kwaśny. Dokładnie wymieszaj.
    W mikserze zmiksuj jajka. Następnie dodaj do nich mąkę migdałową, imbir, cebulę granulowaną oraz sos słodko-kwaśny. Dokładnie wymieszaj.
  2. Nie zapomnij również dodać zielonego groszku, marchewki oraz ugotowanego ryżu.
    Nie zapomnij również dodać zielonego groszku, marchewki oraz ugotowanego ryżu.
  3. Przełóż mieszankę do formy na babeczki na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Przełóż mieszankę do formy na babeczki na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  4. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×