Przepisy
Newsy
Porady
Inspiracje
Wideo
Kulinarna Stolica Polski
Kuchnia dolnośląska
Kuchnia kujawska
Kuchnia lubelska
Kuchnia lubuska
Kuchnia łódzka
Kuchnia małopolska
Kuchnia mazowiecka
Kuchnia opolska
Kuchnia podkarpacka
Kuchnia podlaska
Kuchnia pomorska
Kuchnia śląska
Kuchnia świętokrzyska
Kuchnia warmińsko-mazurska
Kuchnia wielkopolska
Kuchnia zachodniopomorska
Kulinarna Stolica Polski
Domowa Restauracja
Delicious Magazine
Farsz
Zapisz na później
farsz
Zamiast smażyć wątróbkę, mielę ją i wciskam w kurczaka. Po upieczeniu wygląda jak dzieło sztuki
Ewa Zwolak
Zapisz na później
farsz
Takie naleśniki robię w piątki na obiad. To już tradycja, że bliscy proszą o dokładkę
Jakub Suliga
Zapisz na później
farsz
Najlepszy farsz do naleśników. Smażę podwójna porcję, bo rodzina zawsze chce dokładki
Jakub Suliga
Zapisz na później
farsz
Naleśniki z takim farszem są smaczne i pożywne. Sprawdzą się na obiad lub kolację
Dorota Gepert
Zapisz na później
farsz
Farszu nie zawijam już w kapustę. Wybieram inne warzywo i gołąbki są bardziej wyraziste w smaku
Marcin Michałowski
Zapisz na później
farsz
Koleżanka zaserwowała mi naleśniki z kurczakiem. Od razu poprosiłam o przepis
Dorota Gepert
Zapisz na później
farsz
Łososia faszeruję na bogato, po czym zapiekam go w piekarniku. Smakuje jeszcze lepiej niż wygląda
Marzena Pęcak
Zapisz na później
farsz
Zrobiłem na obiad takie placki ziemniaczane. Żona przekroiła i była w siódmym niebie
Marcin Michałowski
Zapisz na później
farsz
Kiedy nie mam czasu lepić pierogów, robię ruskie naleśniki. Smak? Petarda
Karina Czernik
Zapisz na później
farsz
Te grzyby są najlepsze do uszek. Rodzina nie będzie mogła się nachwalić
Karina Czernik
Następna strona