Kulinarne triki
kulinarne trikiTak obierzesz orzechy włoskie w mig i bez wysiłku. Nie potrzebujesz żadnego sprzętu
Ewa Malinowska
kulinarne trikiDaria Testuje patenty na przechowywanie masła. Dzięki nim nie będziesz narzekać na twardą kostkę
oprac. Ewa Malinowska
kulinarne trikiCo zrobić, żeby grzyby marynowane nie były obślizgłe? Śluz zniknie, jeśli zastosujesz jeden trik
Karina Czernik
kulinarne trikiWielu podlewa mięso do gulaszu taką wodą. Dlatego jest twarde i żylaste
Karina Czernik
kulinarne trikiGorzka skórka na orzechach już nie będzie problemem. W ten sposób szybko się jej pozbędziesz
Dorota Gepert
kulinarne trikiBiszkopt wyjdzie puszysty jak gąbeczka i nie opadnie. Kluczowe są dwie rzeczy
Karina Czernik
kulinarne trikiDodaj niewielką szczyptę do zupy pomidorowej. Każdy zapyta, jak podbiłeś smak
Karina Czernik
kulinarne trikiDodaj odrobinę do grzybów. Nie ściemnieją i zachowają swój piękny kolor
Karina Czernik