Kategorie DaniaPrzepisy

Gołąbki w panierce

Gołąbki w panierce to nasze najnowsze odkrycie, które skradło nasze serca od pierwszego kęsa. Ślinka cieknie od samego patrzenia!

Zobacz także: Barszcz ukraiński

Gołąbki w panierce8-10
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Gołąbki w panierce
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od przygotowania farszu. W tym celu połącz: mięso mielone, ryż, cebule, przecier pomidorowy, majeranek, czosnek, sól, pieprz i bulion.
    Cały proces rozpocznij od przygotowania farszu. W tym celu połącz: mięso mielone, ryż, cebule, przecier pomidorowy, majeranek, czosnek, sól, pieprz i bulion.
  2. Tak przygotowany farsz umieść w ugotowanych liściach kapusty i zwiń w gołąbki.
    Tak przygotowany farsz umieść w ugotowanych liściach kapusty i zwiń w gołąbki.
  3. Następnie obtocz w roztrzepanych jajkach i bułce tartej.
    Następnie obtocz w roztrzepanych jajkach i bułce tartej.
  4. Podsmaż na patelni na każdej stronie, po czym piecz w piekarniku przez 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Podsmaż na patelni na każdej stronie, po czym piecz w piekarniku przez 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!
Gołąbki w panierce

Takich gołąbków jeszcze u nas nie było 😊 W chrupiącej panierce smakują obłędnie 😍PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/309657

Posted by Pyszności on Tuesday, November 10, 2020
309657