PrzepisKuchnia polska
Kuchnia polska
Kuchnia polskaTomasz Strzelczyk przywiózł ten przepis z Podlasia. Tak dobrych kartaczy jeszcze nie jadłeś
Karina Czernik
Kuchnia polskaPuszyste racuchy drożdżowe jak u babci. Taki podwieczorek ożywi wspomnienia
Ewa Malinowska
Kuchnia polskaBaba ziemniaczana jak za dawnych lat. Regionalny przysmak za grosze
oprac. Ewa Malinowska
Kuchnia polskaW PRL-u wszyscy zajadali, zwłaszcza w zimne miesiące. Dziś zapomniana, a szkoda
Ewa Malinowska
Kuchnia polskaZamiast ziemniaków wybieram inne, tanie warzywo. Kopytka są o wiele smaczniejsze
Jakub Suliga
Kuchnia polskaW Pyrlandii niepodzielnie króluje ziemniak. Gospodynie zdradziły swoje przepisy
Ewa Malinowska
Kuchnia polskaZasmażana kapusta kiszona wyjdzie obłędna. Tylko zastosuj metodę dwóch palców
Ewa Malinowska