Przepisy
Newsy
Porady
Inspiracje
Wideo
Domowa restauracja
Kulinarna Stolica Polski
Domowa Restauracja
Delicious Magazine
#Podroby
Podroby
Wróć do góry
podroby
Zajadamy się flakami i ozorkami, a na widok tego produktu mamy mdłości. Słusznie?
podroby
Na sam widok wiele osób odwraca wzrok. Podany w ten sposób smakuje po królewsku
Ewa Malinowska
podroby
Babcia często gotowała taką zupę. Dziś główny składnik wywołuje grymas
Karina Czernik
podroby
Moja rodzina kocha taką wątróbkę. Robię ją prawie tak jak kotlety
Karina Czernik
podroby
"Schabowe mojego dzieciństwa". Ukrainka pokazała, jak zrobić pyszne kotlety bez tłuszczu
Paulina Hermann
podroby
Zachwycająco miękkie i soczyste kotlety. Kiedy dowiesz się, z czego są zrobione, spadniesz z krzesła
Karina Czernik
podroby
Przed smażeniem wymocz wątróbkę. Ten płyn sprawi, że będzie miękka i delikatna
Karina Czernik
podroby
Przed laty uchodziła za prawdziwy rarytas. Dziś większość Polaków gardzi
Paulina Hermann
podroby
Chrupiący rarytas. Litwini się zajadają, a Polacy krzywią z obrzydzenia
Katarzyna Gileta
podroby
Dziadek zawsze robił tak wątróbkę. O jednym musisz pamiętać przed smażeniem
Następna strona