Kuchnia węgierska
kuchnia węgierskaDla Węgrów to największy przysmak. Zdobyłam przepis i smażę co weekend
Dorota Gepert
kuchnia węgierskaPrzepis mam od kuzynki z Budapesztu. Najlepsze jakie jadłam, nie dziwię się, że tak go strzegła
Jakub Suliga
kuchnia węgierskaMistrzowski gulasz. Mięso jest miękkie, a sos gęsty i dobrze doprawiony
Rafał Natorski
kuchnia węgierskaZakazany składnik paprykarza. Makłowicz udowadnia, że żyliśmy w błędzie
Karina Czernik
kuchnia węgierskaGotuję raz, mam obiad na 3 dni. W PRL gospodynie robiły go częściej niż bigos i fasolkę
Karina Czernik
kuchnia węgierskaPrzepis dostałam od znajomej z Węgier. Moja rodzina nie może się najeść
Karina Czernik
kuchnia węgierskaPolacy pomijają kluczowy składnik leczo. Węgrom włos jeży się na głowie
Katarzyna Gileta