Barszcz czerwony
Wróć do góry
barszcz czerwonyAnia Starmach zawsze dodaje do zakwasu z buraków. Wychodzi esencjonalny i się nie psuje
Karina Czernik
barszcz czerwonyBarszcz wigilijny wyjdzie klarowny i zyska piękny kolor. Pamiętaj o kilku prostych zasadach
Karol Wiak
barszcz czerwonyBabcia do wigilijnego barszczu nie podaje już uszek. Z ciasta i grzybów robi znacznie lepszy dodatek
Karina Czernik
barszcz czerwonyPodaj zamiast uszek do barszczu. Smak niemal identyczny, a zrobisz w 10 minut
Marcin Michałowski
barszcz czerwonyWielu popełnia błąd przy przechowywaniu zakwasu. Psuje się jeszcze przed świętami
Paulina Hermann
barszcz czerwonyCzerwony barszcz z ziemniaczaną wyspą robię co tydzień. Taki jest dobry!
Marzena Pęcak
barszcz czerwonyNa zakwasie z buraków pojawił się biały nalot? Jeszcze nie wszystko stracone
Jakub Suliga
barszcz czerwonyPrzepis na barszcz Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Sekretny składnik zmienia wszystko
Karina Czernik