Przepisy
Newsy
Porady
Inspiracje
Wideo
Kulinarna Stolica Polski
Kuchnia dolnośląska
Kuchnia kujawska
Kuchnia lubelska
Kuchnia lubuska
Kuchnia łódzka
Kuchnia małopolska
Kuchnia mazowiecka
Kuchnia opolska
Kuchnia podkarpacka
Kuchnia podlaska
Kuchnia pomorska
Kuchnia śląska
Kuchnia świętokrzyska
Kuchnia warmińsko-mazurska
Kuchnia wielkopolska
Kuchnia zachodniopomorska
Kulinarna Stolica Polski
Domowa Restauracja
Delicious Magazine
Knedle
knedle
Pomysł na danie z morelami w roli głównej. W Austrii to cesarski przysmak
Karina Czernik
knedle
Ten przepis na knedle jest od lat w mojej rodzinie. Robię je, gdy tylko pojawią się śliwki
Dorota Gepert
knedle
Wystarczy kostka twarogu i kilka dodatków. W mig zrobisz obiad albo pyszny deser
Dorota Gepert
knedle
Truskawki podaję na obiad. Dzieci uwielbiają je w takim wydaniu
Karina Czernik
knedle
Ciocia z Niemiec czerstwe pieczywo zamienia w knedle. Taki obiad kosztuje grosze
Ewa Malinowska
knedle
Babcia serwowała je na obiad. Kuzyn brał zawsze trzy dokładki
Ewa Malinowska
knedle
Kiedy poznasz ten przepis, nie wyrzucisz już czerstwego pieczywa. Knedle bawarskie smakują jak marzenie
Karina Czernik
knedle
Czerstwe bułki nie muszą wylądować w koszu. W kilka chwil zrobisz z nich mięciutkie knedle
Jakub Suliga
knedle
Przepis na te knedle dostałam od znajomej z Czech. U nas robi się zupełnie inaczej
Paulina Hermann
knedle
Pulchne knedle z bułki tartej. Nie wydasz fortuny, a nakarmisz całą rodzinę
Katarzyna Gileta
Następna strona