Przepisy
Newsy
Porady
Inspiracje
Wideo
Kulinarna Stolica Polski
Kuchnia dolnośląska
Kuchnia kujawska
Kuchnia lubelska
Kuchnia lubuska
Kuchnia łódzka
Kuchnia małopolska
Kuchnia mazowiecka
Kuchnia opolska
Kuchnia podkarpacka
Kuchnia podlaska
Kuchnia pomorska
Kuchnia śląska
Kuchnia świętokrzyska
Kuchnia warmińsko-mazurska
Kuchnia wielkopolska
Kuchnia zachodniopomorska
Kulinarna Stolica Polski
Domowa Restauracja
Delicious Magazine
Prl
Wróć do góry
Zapisz na później
prl
W PRL-u zmuszano przedszkolaki do jedzenia brei z sokiem. Do dziś budzi obrzydzenie
Paulina Hermann
Zapisz na później
prl
Kiedyś były największym przysmakiem, dziś wywołują dreszcze. Polacy nie wiedzą, co dobre
Marcin Michałowski
Zapisz na później
prl
W PRL babcia rzadko smażyła schabowe. Serwowała kotlety słoneczne i nikt nie grymasił
Marcin Michałowski
Zapisz na później
prl
Nie tylko meduza i żabie oczko. Na stołach w PRL-u prawdziwą furorę robiły byczki w tomacie
Rafał Natorski
Zapisz na później
prl
Weź sztukę mięsa i przygotuj według przepisu. To kultowe danie w czasach PRL-u
Adrianna Trusiuk
Zapisz na później
prl
Za komuny gotowało się na co dzień. Dziś młode pokolenie nie rozpoznaje tego dania
Paulina Hermann
Zapisz na później
prl
W PRL każdy zajadał się breją. Dziś większość ma ciarki, kiedy słyszy nazwę
Marcin Michałowski
Zapisz na później
prl
Kucharki w szkolnych stołówkach gotowały ją co tydzień. Dziś żadne dziecko by nie tknęło
Paulina Hermann
Zapisz na później
prl
Znienawidzone danie z PRL w nowej odsłonie. Teraz jest wykwintnym obiadem
Paulina Hermann
Zapisz na później
prl
Znalazła u mamy na strychu. Gdy odkryła do czego służy, skakała z radości
Karina Czernik
Następna strona