Smażona ryba
Wróć do góry
smażona rybaDo smażonej ryby robię tylko taką surówkę. Jest smaczniejsza od kiszonej kapusty
Marcin Michałowski
smażona rybaPanierka nie odkleja się od ryby i jest chrupiąca. Patent podpatrzyłem w smażalni
Jakub Suliga
smażona rybaPrzestałam panierować ryby, gdy poznałam ten przepis. Teraz mąż zachwala, aż miło
Ewa Malinowska
smażona rybaRyba w tym cieście to mistrzostwo świata. Lepsza niż ze smażalni nad morzem
Marcin Michałowski
smażona rybaSmażę ryby tylko w ten sposób. Zawsze wychodzą chrupiące z zewnątrz i soczyste w środku
Marzena Pęcak
smażona rybaDodaj odrobinę do panierki. Ryba będzie o niebo lepsza niż ta ze smażalni nad morzem
Jakub Suliga
smażona rybaCzy ryby na smażalniach są świeże? Ten filmik rozwiewa wszelkie wątpliwości
Paulina Hermann
smażona rybaRyba staje się bardzo niezdrowa, jeśli smażysz ja na tym oleju. Nie rób tego
Joanna Bogiel-Jażdżyk