Kuchnia włoska
Wróć do góry
kuchnia włoskaNa widok takiej wersji tiramisu Włosi łapią się za głowę. Chodzi o kontrowersyjny dodatek
Dorota Gepert
kuchnia włoskaZnajomy Włoch pokazał mi, jak zrobić mozzarellę. Już nigdy nie kupię jej w sklepie
Ewa Malinowska
kuchnia włoskaZnasz ją z włoskich dań, ale ma też inną odmianę. Co wyróżnia tajską bazylię?
Dorota Gepert
kuchnia włoskaWe włoskiej sałatce z pomidorów i mozzarelli zrobiłam małe zamieszanie. Efekt doskonały
Dorota Gepert
kuchnia włoskaNajszybszy sos do makaronu. Tylko 10 minut roboty, a smakuje jak we włoskiej trattorii
Dorota Gepert
kuchnia włoskaZrobiłam włoski gulasz bez mięsa. Babcia złapała się za głowę, a potem wzięła dokładkę
Ewa Malinowska