Przepis
Wróć do góry
przepisAbsolutnie nie dodawaj do ciasta na pierogi. Będzie twarde jak podeszwa i gumowate
oprac. Dorota Gepert
przepisDo marynaty dodaję owoc. Schab w mig staje się miękki i nieziemsko delikatny
Marcin Michałowski
przepisKiedyś gospodynie często robiły pierogi z tym farszem. Dziś wielu krzywi się na samą myśl
Marcin Michałowski
przepisKotlety mariańskie robię niemal co tydzień. Przypominają mielone pod pierzynką, ale są lepsze
Marcin Michałowski
przepisCiasto Salceson z jabłkami robi furorę na stole. Przygotujesz je z kilku prostych składników
oprac. Ewa Malinowska
przepisW Turcji zajadają się deserem z tego warzywa. Wystarczą 4 składniki, a smakuje rewelacyjnie
Marcin Michałowski
przepisKotlety nie będą ociekać tłuszczem. Ten trik sprawi, że staną się lżejsze i zdrowsze
Marcin Michałowski