Inspiracje
Wróć do góry
InspiracjeWystarczy niewielka zmiana, a schabowe wyjdą sto razy smaczniejsze. Triki szefów kuchni
Jakub Suliga
InspiracjeW PRL-u królowała na każdej imprezie. Dziś wielu ucieka, gdy usłyszy, z czego robi się tę zupę
oprac. Marzena Pęcak
InspiracjeZa komuny sałatka jarzynowa i oranżada. Dziś tiramisu w pucharkach i czekoladowa fontanna
Adrianna Trusiuk
InspiracjeZamiast wyrzucać, zagotuj z mlekiem. Poprawiają pamięć i chronią przed cukrzycą
Adrianna Trusiuk
InspiracjeNapoleonki z tego przepisu można jeść bez wyrzutów sumienia. Smaczniejsze od tradycyjnych
Marcin Michałowski
InspiracjeJuż nie robię zasmażanych buraczków do obiadu. Mam sto razy lepszy przepis
Marcin Michałowski
InspiracjeUżyj zamiast masła do polania gotowanych ziemniaczków. Przeniesiesz się w inny wymiar smaku
Rafał Natorski
InspiracjeZamiast placków ziemniaczanych, serwuję mazurskie farszynki. Tak pyszne, że nie nadążam z dokładkami
Marcin Michałowski