Przepis
Wróć do góry
przepisNie ma łatwiejszego przepisu na karpatkę. Udaje się za każdym razem i wychodzi pyszna
Marcin Michałowski
przepisNie dolewaj oleju do surówki z kiszonej kapusty. Jest lepszy i zdrowszy dodatek
Marcin Michałowski
przepisAbsolutnie nie dodawaj do ciasta na pierogi. Będzie twarde jak podeszwa i gumowate
oprac. Dorota Gepert
przepisDo marynaty dodaję owoc. Schab w mig staje się miękki i nieziemsko delikatny
Marcin Michałowski
przepisKiedyś gospodynie często robiły pierogi z tym farszem. Dziś wielu krzywi się na samą myśl
Marcin Michałowski
przepisKotlety mariańskie robię niemal co tydzień. Przypominają mielone pod pierzynką, ale są lepsze
Marcin Michałowski
przepisCiasto Salceson z jabłkami robi furorę na stole. Przygotujesz je z kilku prostych składników
oprac. Ewa Malinowska